Rezervare directă

Despre Noi

Dacă sunteți în căutarea unui loc minunat pentru o vacanță cu prietenii sau cu familia, atunci Casa Arini Bellevue din Dorna Arini este o alegere excelentă. Această cabană poate găzdui un grup de până la 8 persoane, oferind un spațiu confortabil și primitor. Fie că sunteți un grup de prieteni sau o familie care își dorește să petreacă timp împreună, Casa Arini Bellevue este locul ideal pentru o vacanță de neuitat.

Casa Arini Bellevue

Liniștea și frumusețea naturii

Înconjurată de munți, cabana oferă o oază de liniște și relaxare, departe de agitația orașului și zgomotul traficului, precum și oportunități pentru explorarea naturii și activități în aer liber.

În ceea ce privește cazarea, Casa Arini Bellevue pune la dispoziția oaspeților săi 4 dormitoare intime și confortabile, cu o capacitate totală de 8 locuri. Fiecare cameră este echipată cu mobilier de calitate, TV led 80` și, în funcție de tipul camerei, baie proprie sau balcon. De asemenea, pentru a vă asigura un somn liniștit și odihnitor, toate paturile sunt dotate cu saltele de calitate superioară.

Cabană la munte

Vederea panoramică

Cabana are vedere panoramică înspre munții Giumalău, oferind o priveliște impresionantă și relaxantă. Această priveliște poate fi admirată din cadrul cabanei, sau de pe terasa acesteia.

Cabană cu terasă

Utilități

În plus, Casa Arini Bellevue dispune de internet wireless, parcare supravegheată video și un loc de joacă pentru copii, astfel încât să vă puteți bucura de un sejur fără griji și să vă relaxați complet.

Cabană cu bucătărie

Flexibilitate și confort

Casa Arini Bellevue dispune și de o bucătărie complet utilată, cu plită, cuptor și mașină de spălat vase, unde puteți găti și servi masa în confortul propriului cămin. În plus, grădina noastră frumos amenajată vă oferă un spațiu relaxant pentru a vă petrece timpul liber și a savura priveliștea frumoasă a munților din jur.

Se încarcă...